Anasayfa
Kurumsal
Kurumsal
Başkanın Mesajı
Tarihçe
Sakarya Ticaret Borsası Hakkında
Teammül Kararları
Hizmet Tablosu
Kurumsal Kimlik Kılavuzu
Politikalar
Fotoğraf Galerisi
Organizasyon
Meclis
Yönetim Kurulu
Disiplin Kurulu
Hesapları İnceleme Komisyonu
Meslek Komitesi
Genel Sekreterlik
Personel
Organizasyon Şeması
Hizmetler
Tescil Hizmetleri
Kotasyon Listesi
Yerli Malı
Tescil İşlemleri
Bültenlerimiz
Örnek Dilekçeler
Üye İşlemleri
Üyelik İşlemleri
İştirakler
Lisanslı Depo
Gıda Kontrol Laboratuvarı
Canlı Hayvan Borsası
TÜRİB
TURİB Kayıt İşlemleri
Marmara ÜPAK
Bültenler
Bilgi Bankası
Mevzuat
Üye Bilgi Edinme Hakkı
Projeler & Arge
Projeler
Araştırmalar
KVKK
Faaliyet Raporları
Mali Tablolar
Kalite / Akreditasyon
El Kitabı
İş Planı
Stratejik Plan
Anketler
Dış Paydaş Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
Online İşlemler
Faaliyet Belgesi
Borç Sorgulama / Ödeme
Borsalar
Borsaların Hukuki Yapıları
Borsaların Görevleri
Dünya Borsacılığının Tarihi
Borsa Tanımı
SSS
İletişim
sakarya@stb.org.tr
Çalışma Saatleri: Pzt - Cuma 08.30 - 17.30
İngilizce
Türkçe
Haftalık Bülten (Müstahsil)
Arpa: 9,91 TL Buzağı: 68.400,00 TL Çilek: 116,98 TL Dana: 160.640,08 TL Dana Eti Kemikli: 440,00 TL Erik: 250,00 TL İnek: 78.000,00 TL İnek Sütü: 16,98 TL Kabuklu Fındık Çürük: 104,00 TL Karpuz: 9,12 TL Kuzu: 10.459,62 TL Patates: 18,01 TL Süpürge Otu Kilo: 92,50 TL Süs Bitkisi: 602,05 TL Yemlik Buğday: 11,41 TL
Araştırmalar
Anasayfa
/
Araştırmalar
Arıcılık Ürün Raporu 2024
Türkiye'deki KOBİ'lere İlişkin Bazı İstatistiki Göstergeler Raporu
Pamuk Durum Tahmin Raporu 2023
Mısır Durum Tahmin Raporu 2023
Pirinç Durum Tahmin Raporu 2023
Kümes Hayvancılığı Durum Tahmin Raporu 2023
Kırmızı Et Durum Tahmin Raporu 2023
Buğday Durum Raporu 2023
Süt ve Süt Ürünleri Durum Raporu 2023
Yeşil Üretim Felsefesi İle Tarımsal Uygulamalar: Globalgap
Tarım Sigortalarının Önemi Ve TARSİM
Tarım İhracatında Sakarya'nın Durumu
Suların Geri Kazanımı ve Yeniden Kullanımı
Sosyal Medya
Sakarya'da Su Varlığı Ve Sürdürülebilir Su Yönetimi
Biyoyakıt Kaynağı Olarak Pelet Yapımı
Pelet Biyoyakıt Üretiminin Ekonomik Analizi
Pazarlamayı Doğru Anlamak
Istiridye Mantarı
Yenilebilir Enerji Kaynağı Olarak Bitkiler
Yem Bitkileri Kalitesi Ve Yemde Mikotoksinlerin Önemi
Aflatoksin
Aflatoksin
Biyokütle Potansiyelimiz
Biyogaz Potansiyelimiz
Tavuk Kesimhane Atıklarının Yönetimi
Toprak Mikrobiyolojisi
Fındık Zürufu ve Deniz Yosunlarından Saksı Toprağı Geliştirilmesi
Gıda Katkı Maddeleri
Gıdalarda Pestisit Kalıntıları Sorunu
Sakarya İli Fındık Alanlarındaki Bitki Sağlığı Sorunları Çalıstayı Raporu
Balık ve Bitkilerin Birlikte Yetiştirildiği Aquaponik Sistemler
Ekolojik Ilkelere Göre Sürdürülebilir Toprak Yönetimi
Gizemli Bileşik Nitrat; Gübre, Patlayıcı, Kirletici
Karbon, Toprak ve Küresel Isınma
Trans Yağlar
sakarya@stb.org.tr
+90 (264) 278 42 30
Türkçe
İngilizce