Haftalık Bülten (Müstahsil)
Ayçiçek Çerezlik: 32,65 TL     Dana: 99.423,63 TL     Düve: 52.500,00 TL     Erik: 50,00 TL     İnek: 50.000,00 TL     İnek Sütü: 16,24 TL     Kabak Taze: 10,31 TL     Kabuklu Fındık: 113,98 TL     Kiraz: 76,39 TL     Kuzu: 8.825,00 TL     Manda: 81.277,50 TL     Mısır Dane: 7,70 TL     Sığır (Hasarat): 30.000,00 TL     Süs Bitkisi: 1.003,47 TL     Yemlik Buğday: 7,75 TL    

TGK- Gıdalardaki Bitki Toksinleri Seviyelerinin Resmi Kontrolü İçin Numune Alma ve Analiz Metodu Kriterleri Tebliği

  • Anasayfa
  • /
  • Duyurular
  • /
  • TGK- Gıdalardaki Bitki Toksinleri Seviyelerinin Resmi Kontrolü İçin Numune Alma ve Analiz Metodu Kriterleri Tebliği
  • 25 Haziran 2024

  • 74 Görüntülenme

TGK- Gıdalardaki Bitki Toksinleri Seviyelerinin Resmi Kontrolü İçin Numune Alma ve Analiz Metodu Kriterleri Tebliği

Sayın Üyemiz;

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan alınan 31.05.2024 tarihli yazı;

Türk Gıda Kodeksi Gıdalardaki Bitki Toksinleri Seviyelerinin Resmi Kontrolü İçin Numune Alma ve Analiz Metodu Kriterleri Tebliği'nin görüşe açıldığı bildirilerek konu hakkında görüş talebinde bulunulmaktadır. Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan alınan ilgi ekte gönderilmekte olup, söz konusu Tebliğ'e ilişkin varsa görüşünüzün 28.06.2024 tarihi mesai bitimine kadar tahir.arguc@tobb.org.tr adresine iletilmesini rica ederiz.

Türk Gıda Kodeksi Hazırlama Yönetmeliği çerçevesinde Bakanlığımızca hazırlanmış olan "Türk Gıda Kodeksi Gıdalardaki Bitki Toksinleri Seviyelerinin Resmi Kontrolü İçin Numune Alma ve Analiz Metodu  Kriterleri  Tebliği"ne  ait  taslak  metin  https://www.tarimorman.gov.tr/GKGM  adresinde "Duyurular" bölümünde görüşe açılmıştır

İçeriği Paylaş

Sakarya Ticaret Borsası